Головна » 2013 » Травень » 24 » Якісний туристичний продукт
16:13
Якісний туристичний продукт


У Луцьку презентували спільний проект кількох областей «Волинь туристична». Захід відбувся 23 травня у підземній частині замку Любарта біля музеєфікованих реліктів церкви Івана Богослова.
Проект «Волинь туристична» спільно представили губернатор Волині Борис Клімчук та губернатор Рівненщини Василь Берташ. Вони розповіли, що Волинська та Рівненська області повністю беруть участь у проекті, а Хмельницька, Житомирська, Тернопільська – частково. Всі 5 областей підписали меморандум про туристичну співпрацю.
Першим слово мав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. Він зізнався, що йому дуже подобається ідея показати Велику Волинь, до якої входять території п’яти українських областей, а також Польщі та Білорусі. «Це – родзинка цього проекту… Це – бізнес, який розвивається в усьому світі», - зазначив губернатор. Він вважає, що тури по Великій Волині  можуть бути не менш цікавими, ніж тури Європою.
Губернатор сусідньої області Василь Берташ, своєю чергою зазначив, що у наших двох областей – спільне минуле, тож сам Бог велів зробити спільний проект. А користь від того буде чимала, адже це – робочі місця, надходження до бюджету, добробут людей та позитивний імідж.
На сайті проекту – volyntravel.com.ua.   є багато інформації про головні пам’ятки Великої Волині, розроблені різні туристичні маршрути за різними тематиками – сакральні, екологічні, історичні тощо. Із понад тисячі об’єктів відібрали десять найцікавіших. Рейтинг очолив Замок Любарта.
Також на сайті розміщена карта з позначками туристичної інфраструктури – заклади харчування, готелі, медзаклади, банки тощо. Зняли і розповсюджують  два відеоролики про туристичну Волинь.
Крім вищеназваних високоповажних осіб, завітав на презентацію проекту і радник Президента України Володимир Зубанов. «Два губернатори сказали, наскільки важливий цей проект. Але його значимість виходить за рамки двох областей. Проект стосується всієї України», - наголосив столичний гість.

Під час презентації проекту всі присутні могли оглянути виставку картин художника Дмитра Личака. Це – портрети, які він малював для створення календаря  «Волинь туристична».


Переглядів: 640 | Додав: kroliak | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]